Våren är festernas tid. Det är avslutningspicknickar, studentbuffér, mingel och brännbollspartyn. Att fixa ett bra kalas behöver inte bli dyrt om man planerar smart och väljer råvaror med omsorg. Hanna ”portionen under tian” Olvenmark ger sina bästa tips och recept. Recept: Hanna Olvenmark ur ”Portionen under tian: Stora kokboken om billig mat” (Ordfront förlag) Foto: Veronika Ljung Nielsen och Ulrika Pousette
Läs hela nyhetenDe populäraste nyheterna idag, från de största nyhetskällorna
tt ryskt stridsplan kränkte estniskt luftrum på tisdagseftermiddagen, meddelar Estlands försvarsmakt.
Mammor är mer utsatta för fysiskt våld och verbala aggressioner från sina barn än vad papporna är. Döttrarna går hårdare åt föräldrarna, särskilt sina mammor, än vad sönerna gör, visar ny svensk forskning.
En blå diamant har gått under klubban i schweiziska Genève. Slutpriset landade på hisnande 17,9 miljoner schweizerfranc – drygt 208 miljoner kronor.